Kalajoen apteekki on myös laadukkaan kosmetiikan ja ihonhoidon asiantuntija.

Kalajoen apteekista saat myös laadukkaat kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet. Ihoa hemmotteleva hoito kannattaa ottaa päivittäiseksi rutiiniksi. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan ihotyypillesi parhaiten sopivat tuotteet. Tule tutustumaan toinen toistaan ihanampiin kosmetiikkasarjoihimme!

ACO

ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »

FAVORA

Favora on herkän ihon hoitosarja, jonka tuotteet Orion Pharma on kehittänyt yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun: hajusteettomat ja väriaineettomat Favora-tuotteet sisältävät vain tarkkaan valittuja ainesosia. Favora puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa suojaten herkkää ihoa. Tavoitteena on terve, hyvinvoiva sekä vastustuskykyinen iho, joka pitää pintansa elämän muutoksissa.
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »

LOUIS WIDMER

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa. Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »

SEBAMED

Sebamed on laadukas ja luotettava hoitosarja, joka ylläpitää herkän ihon hyvinvointia sekä tervettä tasapainoa. Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty valikoima vastaa monipuolisesti eri-ikäisten ja erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Sebamed-tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Ihoystävällinen pH 5.5 aktivoi ihon luonnollisen suojan!
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »

VICHY

Vichy-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy Thermal Spa-lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Vichy on mukana naisten kaikissa elämänvaiheissa tarjoten kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle sopivia tuotteita – iästä tai elämäntyylistä riippumatta.
Tutustu sarjan omiin tuotesivuihin »