Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Louis Widmer eye contour cream 30 ml

Monikäyttöinen silmänympärysvoide, jolla intensiivinen anti-ageing-vaikutus ryppyjä vastaan, edistää kollageenisynteesiä. Tehokkaasti uudistava. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voidaan käyttää tehohoidoksi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Naamiona kuivalle iholle ja uudistavien ominaisuuksien vuoksi myös arpiin. Hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto.

30 ml, 996,67 €/ l

29,90 (norm. 36,56 €)

Systane Complete 10 ml

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen.

SYSTANE COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista.

10 ml, 1790,00 € / l

17,90 (norm. 23,72 €)

ACO FACE MOISTURISING NIGHT CREAM 50ml

ACO Moisturising Night Cream on täyteläinen ja ravitseva yövoide normaali- ja sekaiholle. Palauttaa ihon kosteustasapainon yön aikana. Hajusteeton.

Levitä voidetta puhdistetuille kasvoille iltaisin.

50 ml, 218,00 €/l

10,90 (norm. 15,03 €)

ACO Moisturising Day Cream 50 ml

Kevyt päivävoide herkälle, normaalille ja sekaiholle. Raikas ACO Moisturizing Day Cream päivävoide kosteuttaa pitkäkestoisesti ja tehokkaasti sekä vähentää kiiltoa, jättäen kasvoille raikkaan sileän mattapinnan. Nopeasti imeytyvä kevyt voide pehmentää ihoa ja on ihanteellinen meikin alle. Hajusteeton.

50 ml, 218,00 €/l

10,90 (norm. 13,99 €)

Apobase Carbamide 5% emulsiovoide 250g

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta. on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %. Voide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle, aikuisille ja lapsille ja koko vartalolle.

250 g, 47,60 €/kg

11,90 (norm. 16,02 €)

Apobase creme emulsiovoide 250 g

Apobase creme on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä perusvoide päivittäiseen käyttöön. Kuivalle ja herkälle iholle. Apobase creme on hajusteeton ja parabeeniton.

250 g, 39,20 € / kg

9,80 (norm. 13,43 €)

Apobase lotion 250 ml

Avainasiakkaille:
Apobase Lotion 20 % on helposti imeytyvä ja levittyvä kevyt perusvoide normaalille iholle. Se sopii mainiosti pesunesteeksi käsien –ja vartalon pesuun tavallisen suihkusaippuan sijaan sekä esim. lasten kylpyveteen. Kaikki Apobase-tuotteet soveltuvat päivittäiseen ihon kosteutukseen vauvasta vaariin. Rasvapitoisuus 20 %. Hajusteeton ja väriaineeton.

250 ml, 39,20 € / l

9,80 (norm. 13,43 €)

Apobase oily creme emulsiovoide 250 g

Apobase Oily Creme 60 % on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä rasvainen perusvoide erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Se soveltuu erityisesti halkeileville käsille ja jalkapohjille sekä kovettuneisiin kantapäihin. Rasvapitoisuus 60 %.Hajusteeton ja väriaineeton. Kaikki Apobase -tuotteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön jokaisen iholle.

250 g, 39,20 € / kg

9,80 (norm. 13,43 €)

A-vita Hydra+ Nenäsuihke 20 ml

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

20 ml, 645,00 €/l

12,90 (norm. 16,02 €)

Beko Strong B12+Foolihappo+B6 150 purutabl.

Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä aineosat edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä  sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta.  B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Laktoositon (ei sisällä maidon aineosia), gluteeniton, hiivaton, sokeriton ja makeutusaineeton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Suomessa valmistettu.

150 purutabl., 0,18 €/kpl

26,90 (norm. 29,90 €)

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 150 tabl.

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 on marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. Suomessa valmistettu.

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Saatavana purutablettina tai nieltävänä tablettina.

150 tabl., 0,18€/kpl

26,90 (norm. 29,90€)

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus 1 kpl

Ainutlaatuinen apu kynsisienen itsehoitoon. Näkyviä tuloksia jo 2–3 viikossa.
Mikä on kynsisieni?
Kynsisieni (kynsisilsa, onykomykoosi) on yleisin kynsisairaus, jota esiintyy noin 10%:lla koko aikuisväestöstä. Ikääntymisen myötä kynsisienen esiintyvyys lisääntyy.

Viime vuosina kynsisieni on yleistynyt. Syinä saattaa olla esim. liikuntaharrastusten myötä lisääntynyt yleisten puku- ja suihkutilojen käyttö sekä ikääntyvä väestö jne.

Kynsisienelle kelpaavat niin likaiset kuin puhtaat varpaat.

Kynsisieni on tarpeen hoitaa, sillä yleensä se ei parane itsestään. Hoitamattomana kynsisieni voi pahentua koko kynnen tuhoavaksi dystrofiseksi kynsisieneksi.

Oireet: kynsi paksuuntuu, kynsi saattaa irrota kärjestä, kynnen värimuutokset, kynsi muuttuu myös hauraaksi ja murenee helposti.

Kynsisienen hoito Canespro Nail valmisteella

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus on nopea ja tehokas hoitovaihtoehto, joka auttaa poistamaan sienen tulehduttamat osat kynnestä vain 2–3 viikossa.

Canespro Nail ureavoide pehmentää sienen tulehduttamat osat, mutta ei vaikuta kynnen terveisiin osiin. Tämän jälkeen kaapimella poistetaan pehmentyneet osat niin, että kynnen alta paljastuneelle iholle voidaan levittää sienitulehduksen jatkohoitona sienitulehdukseen tarkoitettua emulsiovoidetta.

1 kpl, 29,90 € / kpl

29,90 (norm. 36,09 €)

Fiilus Arkeen Mustikka + D3 30 purutablettia

Fiilus Arkeen mustikka on hyvänmakuinen maitohappobakteerivalmiste jokapäiväiseen käyttöön. Fiilus Arkeen sisältää kahta maailman tutkituinta maitohappobakteeria (Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus rhamnosus GG). Sisältää 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

Annostus: 1 purutabletti päivässä.

1 purutabletti sisältää 1 miljardia Bifidobacterium lactis ja 1 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria sekä 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyä

Laktoositon, gluteeniton ja maidoton valmiste. Makeutettu isomaltitolilla, mannitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

30 purutabl., 618,75 €/kg

9,90 (norm. 11,58 €)

Fiilus Arkeen mansikka 30 purutabl.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis-bifidobakteereita. Mansikanmakuinen purutabletti. 30 purutabl.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 purutabl., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,58 €)

Fiilus Arkeen neutraali 30 kaps.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis-bifidobakteereita. Kasviperäinen kapseli. 30 kapselia.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kaps., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,58 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva Mint 100 tabl.

Melarest Melatoniini vahva suussa hajoavat tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Tabletti on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä. Valmistettu Suomessa.

Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia.

100 tabl., 0,21 €/kpl

20,90 (norm. 23,08 €)

Melarest melatoniini extra vahva nieltävä 100 kpl

Pieni helposti nieltävä tabletti pidempiaikaiseen käyttöön.

Melarest Melatoniini helposti nieltävät tabletit sopivat sekä satunnaiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

100 kpl, 0,21 € / kpl

20,90 (norm. 23,08 €)

Melarest melatoniini pitkävaikutteinen 90 tabl.

Melarest Melatoniini helposti nieltävät tabletit sopivat sekä satunnaiseen että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

90 tabl., 0,23 € / kpl

20,90 (norm. 23,08 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 Greippi 90 purutablettia

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 purutabletti on raikkaalta greipiltä maistuva magnesiumpurutabletti. Yhdessä tabletissa on 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia. Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa, edistää luuston ja hermoston hyvinvointia sekä vähentää tutkitusti väsymystä ja uupumusta.

Annostus: 1-2 purutablettia vuorokaudessa.

90 purutabl., 69,57€/kg

12,80 (norm. 13,99 €)

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 lime-sitruuna 90 purutabl.

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottotuote! Luonnollista sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä raikkaan sitruksenmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettä, helppo ottaa vaikka lenkille mukaan. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Sopii myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

90 tabl., 0,14 € / kpl

12,80 (norm. 13,99 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 150mg 90 tabl.

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tabletti sisältää 1035 mg magnesiumsitraattia (anhydraatti), josta 150 mg magnesiumia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta.

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria/makeutusaineita. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, soijaa tai liivatetta. Suomessa valmistettu.

90 tabl., 104,92 € /kg

12,80 (norm. 13,99 €)

Perskindol Active geeli

Perskindol Active geeli on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Käytä Perskindol Active geeliä selkään, niskaan, hartioihin, käsivarsiin, kyynärpäihin, käsiin, reisiin, sääriin, polviin ja jalkateriin.

Geelissä on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä geeliä iholle 3-4 kertaa päivässä.

100 ml, 149,00 €/l

14,90 (norm. 19,54 €)

Perskindol Active Spray

Perskindol Active Spray on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Perskindol spray sopii käytettäväksi selkään, niskaan, käsivarsiin ja jalkoihin.

Suihkeessa on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä suihketta iholle 3-4 kertaa päivässä.

150 ml, 99,33 €/l

14,90 (norm. 19,54 €)

Synomax Glukosamiini Comp 100 tablettia

Synomax COMP Glukosamiini sisältää glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia sekä ruston toiminnalle tärkeän kollageenin muodostumista edistävää C-vitamiinia*.
Monipuolinen glukosamiini-yhdistelmävalmiste nivelten hyvinvoinnille. Vaikutus paras pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä.

100 tabl., 193,33 €/kg

31,90 (norm. 35,82 €)

Wartner syyläkynä 1,5 ml

Poistaa käsi- ja jalkasyylät
Nopeavaikutteinen happokäsittely syylien hoitoon. Tehokas jo ensimmäisestä viikosta.
Helppo käyttää.

1,5 ml, 12600,00 € / l

18,90 (norm. 24,06 €)

Vaxol Korvasumute 10ml

Avainasiakkaille:

Vaxol korvasumute pehmentää korvavahan ja lievittää kutinaa.
Vaxol-korvasuihke on helppo tapa annostella hoitavaa öljyä korvaan siististi ilman valumista. Vaxol-öljy pehmentää pakkautuneen korvavahan ja saa sen valumaan luonnollisesti korvakäytävän suulle, josta se on helppo pyyhkäistä pois.
Säännöllisesti käytettynä Vaxol vähentää korvahuuhtelun tarvetta. Vaxol-korvasuihke myös pehmentää vahatulpan ennen hoitajan tai lääkärin suorittamaa korvahuuhtelua.
Vaxol on 100 % oliiviöljyä
Vaxol on farmaseuttisesti puhdistettua oliiviöljyä. Vaxolin antibakteriaalinen vaikutus perustuu sen sisältämiin polyfenoleihin ja se sisältää myös ihoa suojaavaa ja vahvistavaa E-vitamiinia.

10 ml, 1490,00 €/l

14,90 (norm. 19,16 €)