Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 100 tabl.

Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä eläinperäisiä ainesosia.

100 kpl, 0,16 € / kpl

16,00 (norm. 19,06 €)

Bepanthen Anti-exem 50 g

Kortisoniton Bepanthen Anti-Exem sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon.

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua useista eri tekijöistä kuten ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai useasta muusta ihoärsytyksestä. Kova ihon kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan lisää ihon vaurioitumista. Bepanthen Anti-Exem Creme on tarkoitettu ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja punoitusta. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

50 g, 298,00 € / kg

14,90 (norm. 18,03 €)

Triple Dry 50 ml

Triple Dry antaa tehokkaan ja luotettavan suojan, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72 tuntia. Useita eri vaihtoehtoja naisille ja miehille.

50 ml, 192,00 € / l

9,60 (norm. 11,85 €)

Nalox 10 ml

Nalox hoitaa kynsisientä tai kynsipsoriaasia helposti ja joustavasti, ilman kynnen viilaamista. Naloxia levitetään värjäytyneelle / epämuodostuneelle kynnelle vain kerran päivässä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi Nalox-hoidosta on hyvä tehdä osa päivittäistä rutiinia, esimerkiksi vaikka nukkumaanmenon yhteydessä.

Kynsisienen paranemiseen kuluu normaalisti vähintään 3-6 kuukautta, mutta Nalox-hoidon tulokset alkavat usein näkyä jo viikon kuluttua hoidon aloittamisesta*.

Hoitoaika riippuu kynnen vaurion vaikeusasteesta ja värimuutosten laajuudesta. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi hoitoa tulisi jatkaa, kunnes uusi terve kynsi on kasvanut vaurioituneen kynnen tilalle.

10 ml, 2990,00 € / l

29,90 (norm. 37,46 €)

Nogasin Go 50 purutabl.

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen entsyymivalmiste etenkin kasvikunnan tuotteiden kanssa käytettäväksi. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi –entsyymiä, jonka on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja. Se on kätevä ja helppo käyttää niin arkena kuin juhlissakin.

Nogasin toimii pilkkomalla ravinnon sulamattomia osia ruuansulatuskanavassa. Se auttaa pilkkomaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja ja vähentää siten huonosti sulavien hiilihydraattien aiheuttamaa turvotusta ja kaasunmuodostusta. Kun ruoka pilkkoutuu imeytyvään muotoon jo ohutsuolessa, niin vältetään paksusuolen bakteerikäymisen myötä syntyvä suolistokaasu ja ruoansulatusongelmat.

Nogasin toimii jo ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä.

Nogasinia voidaan antaa yli 3-vuotiaille lapsille. Käytöstä raskauden ja imetyksen aikana kannattaa neuvotella lääkärin kanssa.

50 purutabl., 0,32 € / kpl

15,90 (norm. 18,59 €)

Lactrase Go 50 purutabl.

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se toimii helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa. Pidä Lactrase aina mukanasi niin arjessa, lomalla kuin juhlissakin.

Yksi purutabletti tai kapseli pilkkoo noin 15 g laktoosia. Esimerkiksi lasillinen (2 dl) maitoa sisältää 10 g laktoosia. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä. Suositeltava aloitusannos on 2 purutablettia tai kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä.

Lactrase toimii jo ennen kuin ikäviä vatsatuntemuksia on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä.

Lactrase sopii kaikille yli 3-vuotiaille ja myös raskaana oleville.

50 purutabl., 0,32 € / kpl

15,90 (norm. 18,59 €)

Otocur korvasuihke 30 ml

Otocur on monipuolinen apu yleisimpien korvaongelmien hoitoon.

Otour-korvasuihke on suomalaisten korvalääkäreiden kanssa tutkittu ja kehitetty sekä Suomessa valmistettu valmiste korvien hoitoon.

Korvavahatulpan hoitoon: Otocur pehmittää ja poistaa olemassa olevaa vahatulppaa ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee uuden tulpan syntyä.

Korvakäytävätulehduksen ehkäisyyn: Otocur suojaa esimerkiksi uimareiden korvia ja ehkäisee korvakäytävätulehduksen syntyä.

Kuivat ja kutisevat korvakäytävät: Otocur hoitaa myös kuivia ja kutisevia korvakäytäviä

30 ml, 463,33 € / l

13,90 (norm. 18,96 €)

Apobase Carbamide 5 % 250 g

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

Kuten kaikki Apobase-voiteet, myös Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

  • kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle
  • aikuisille ja lapsille
  • koko vartalolle

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

250 g, 47,60 € / kg

11,90 (norm. 16,02 €)

Iiris silmätipat 20×0,5 ml

Avainasiakkaille:

Iiris tipat voitelevat, kosteuttavat ja korjaavat silmän pintaa tehokkaasti. Tuote sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa ja taittovirhekirurgian jälkitiloissa. Ulkoiset tekijät kuten ilmastointi, tuuli ja uiminen kuivattavat silmiä, jolloin Iiris tipat  tasapainottavat silmän kosteustasapainoa.

20x0,5 ml, 1100,00 € / l

11,00 (norm. 13,43 €)

Bethover 1 mg B12-vitamiini 150 tabl.

Avainasiakkaille:

Bethover B12-vitamiinivalmiste on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

150 tabl., 0,17 € / kpl

24,90 (norm. 27,28 €)

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 lime-sitruuna 90 purutabl.

Avainasiakkaille:

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottotuote! Luonnollista sitruunamehujauhetta ja limearomia sisältävä raikkaan sitruksenmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettä, helppo ottaa vaikka lenkille mukaan. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Sopii myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

90 tabl., 0,14 € / kpl

12,70 (norm. 13,99 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6, nieltävä 90 tabl.

Avainasiakkaille:

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tabletti sisältää 1035 mg magnesiumsitraattia (anhydraatti), josta 150 mg magnesiumia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta.

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria/makeutusaineita. Sopii myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

90 tabl., 0,14 € / kpl

12,70 (norm. 13,99 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutabl.

Avainasiakkaille:

Luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta.

90 tabl., 0,14 € / kpl

12,70 (norm. 13,99 €)

Fiilus Arkeen persikka-vadelma 30 purutabl.

Avainasiakkaat:

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille.  Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Kasviperäinen kapseli. Persikan ja vadelman makuinen purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kpl, 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,21 €)

Fiilus Arkeen neutraali 30 kaps.

Avainasiakkaille:

Fiilus Arkeen neutraali kapseli sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kaps., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,21 €)

Fiilus Arkeen mansikka 30 purutabl.

Avainasiakkaille:

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Mansikanmakuinen purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kpl, 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,21 €)

Fiilus arkeen C+ZN hedelmä purutabl. 30

Avainasiakkaille:

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Yksi purutabletti sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis –bifidobakteereita. Purutabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä*.

*C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

 

Hedelmäisen makuinen purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kpl, 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,21 €)

Sebamed Olive Face and Body Wash refill 1000 ml

Avainasiakkaille:

Kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Pesunesteen hellävaraiset ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi. Oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

1000 ml, 16,90 € / l

16,90 (norm. 21,44 €)

Sebamed Face and Body Wash Refill 1000ml

Avainasiakkaille:

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!

1000 ml, 16,90 € / l

16,90 (norm. 21,44 €)

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka 90 tabl.

Avainasiakkaille:

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka on meille suomalaisille suunniteltu mansikan makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa ja sopii koko perheelle. Minisun Monivitamiini Multi Mansikka sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja.

90 tabl., 0,11 €/kpl

9,45 (norm. 11,12 €)

Minisun D-vitamiini 10 mikrog. Junior nalle 100 purutabl.

Avainasiakkaille:

Lapsille suunnattu Minisun D-vitamiini Junior Nalle sisältää aurinkoista D3-vitamiinia. Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä.

100 purutabl., 0,09 € / kpl

8,65 (norm. 10,18 €)

Bethover B12+Foolihappo 150 tabl.

Avainasiakkaille:

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl., 0,16 €/ kpl

23,74 (norm. 27,93 €)

Minisun 20 Mikrog Metsämansikka 200 tabl.

Avainasiakkaille:

Metsämansikan makuinen D-vitamiini koko perheelle. Helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä.

200 tabl., 0,07 € / kpl

13,97 (norm. 16,44 €)

Rela Tabs Strawberry 30 purutabl.

Avainasiakkaille:

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina.

30 purutabl., 0,42 €/kpl

12,51 (norm. 14,72 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva 60 tabl. Mansikka

Avainasiakkaille:

Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Tabletti on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä. Valmistettu Suomessa.

60 tabl., 0,26 €/kpl

15,85 (norm. 18,65 €)

Aptus Tehobakt Pet 140g jauhe

Avainasiakkaille:

Maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu koiran ja kissan mahan ja suolen toiminnan tasapainottamiseen.

Tehobakt sisältää Enterococcus faecium -maitohappobakteereja, jotka lisääntyvät suolistossa ja tasapainottavat suoliston normaaliflooraa. Hyvälaatuisten bakteerien lukumäärä nousee, ja on

avuksi esimerkiksi ruokinnan muutoksiin tai antibioottihoitoon liittyvissä vatsavaivoissa. Pektiini suojaa suoliston limakalvoa. Merilevässä on runsaasti välttämättömiä hivenaineita.

140 g, 82,14 €/kg

11,50 (norm. 12,61 €)