Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Aco Spotless Daily Purifying Toner 200 ml

Hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset. Estää bakteerien kasvua ja poistaa iholta ylimääräistä talia. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Käytä tuotetta kastamalla sitä vanulappuun ja pyyhkimällä ihon ongelma-alueet aamuin ja illoin. Hajusteeton.

200 ml, 46,85 € / l

9,37 (norm. 11,71 €)

Aco Spotless Daily Moisturiser 60 ml

ACO Spotless Daily Moisturiser palauttaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kosteustasapainon. Geeli rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää mattapinnan jättäviä ainesosia, jotka sitovat itseensä liikaa talia jättäen ihon mattapintaiseksi ja raikkaaksi. Rasvaton geeli ei tuki ihohuokosia. Käytetään aamuin illoin puhdistuksen jälkeen koko kasvoille. Suositellaan herkälle rasvaiselle iholle. Hajusteeton.

60 ml, 156,17 € / l

9,37 (norm. 11,71 €)

Miniderm 100 g

Miniderm on hellävarainen perusvoide, joka pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Sisältää 20 % glyserolia, joka sitoo kosteutta ihoon. Miellyttävä käyttää, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Sopii koko perheelle – vauvoille, lapsille ja aikuisille. Hajusteeton.

100 g, 72,90 € / kg

7,29 (norm. 8,58 €)

Canoderm 210 g

Canoderm on tehokosteuttava perusvoide, joka vahvistaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Sisältää 5 % karbamidia, joka sitoo kosteutta ihoon. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja/tai atooppiselle iholle. Voide on helppo levittää, ja se imeytyy nopeasti. Sopii sekä aikuisille että lapsille. Hajusteeton.

210 g, 43,10 € / kg

9,05 (norm. 10,65 €)

Priorin Extra 60 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

60 kaps., 599,82 € / kg

33,59 (norm. 39,52 €)

Aco Body Caring Shower Oil 400 ml

Hellävarainen suihkuöljy, joka pesee ihon tehokkaasti ja sisältää hoitavia luonnollisia öljyjä, esim. soija- ja auringonkukkaöljyä. Suojaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kosteuttaa tehokkaasti 8 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Miedosti hajustettu tai hajusteeton.

400 ml, 24,75 € / l

9,90 (norm. 13,41 €)

Aco Spotless Daily Face Wash 200 ml

Syväpuhdistava puhdistusgeeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä estäen finnejä ja mustapäitä. Glyseroli estää ihon kuivumista puhdistuksen aikana. Käytetään aamuin illoin. Hajustettu.

200 ml, 49,50 € / l

9,90 (norm. 12,86 €)

Arthrobalans plus kampanjapakkaus 150 tabl.

Nivelien toimintakykyä parantaa sopivasti niveliä rasittava liikunta. Liikunta ylläpitää ja vahvistaa lihasvoimaa ja laajentaa nivelen liikkuvuutta sekä edistää nivelruston terveyttä. Parhaimpia liikuntamuotoja ovat kävely, pyöräily, vesivoimistelu, uinti ja hiihto. Liikuntaa suositellaan noin ½ tuntia kerrallaan 3–5 kertaa viikossa.

Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinista ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä MSM:ää sekä C-vitamiinia. Glukosamiinisulfaatti on peräisin äyriäisistä, kondroitiinisulfaatti sian rustosta.

150 tabl., 0,33 € / kpl

39,90 (norm. 42,97 €)

Betolvex 150 tabl.

 • Päivittäinen B12-vitamiini muistin tueksi
 • Nieltävä, pienikokoinen tabletti
 • Ei sisällä maku -tai makeutusaineita

150 tabl., 0,16 € / l

23,90 (norm. 27,82 €)

Betolvex Strong 90 kaps.

 

 • Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.
 • Tukee sekä hermoston normaalia toimintaa että auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

90 kaps., 0,27 € / kpl

23,90 (norm. 27,50 €)

MagneCit kampanjapakkaus 120 kpl ( 100+20)

Magnecitin vaikuttavana aineena toimii kidevedetön magnesiumsitraatti, joka imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa nopeasti. Valmisteen B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit  edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet.

120 kpl, 0,08 € / kpl

10,00 (norm. 13,06 €)

MagneCit kampanjapakkaus 120 kpl (100+20) purutabl.

Magnecitin vaikuttavana aineena toimii kidevedetön magnesiumsitraatti, joka imeytyy tehokkaasti ja vaikuttaa nopeasti. Valmisteen B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit  edistää hermoston sekä lihasten hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään kramppeja, suonenvetoja ja takaa levolliset yöunet.

120 kpl, 0,08 € / kpl

10,00 (norm. 13,06 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva Mint 1,9 mg 100 tabl.

Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä.

100 tabl., 0,21 € / kpl

21,00 (norm. 23,08 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva nieltävä 1,9 mg 100 tabl.

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna.

 • Lyhentää nukahtamisaikaa
 • Lievittää aikaeron vaikutuksia
 • Turvallinen käyttää
 • Hammasystävällinen
 • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön

100 tabl., 0,21 € / kpl

21,00 (norm. 23,08 €)

Melarest Melatoniini Pitkävaikutteinen 1,9 mg 90 kpl

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna.

 

 • Lyhentää nukahtamisaikaa
 • Lievittää aikaeron vaikutuksia
 • Turvallinen käyttää
 • Hammasystävällinen
 • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön

90 kpl, 0,23 € / kpl

21,00 (norm. 23,08 €)

Minisun Monivitamiini Vahva 120 kpl

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

120 kpl, 128,57 € / kg

18,00 (norm. 20,46 €)

Minisun Pehmokonna D-vitamiini 10 mikrog. 120 kpl

Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Appelsiinin makuinen ja kilpikonnanmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

 

120 kpl, 0,14 € / kpl

16,90 (norm. 18,50 €)

Minisun Pehmokonna D-vitamiini Omena 10 mikrog. 120 kpl

Uusi omenmakuinen Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Omenanmakuinen ja kilpikonnanmuotoinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Hyytelöimisaineena on liivate (naudasta). Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

120 kpl, 0,14 € / kpl

16,90 (norm. 18,50 €)

Peskindol kylmä – lämmin spray 150 ml

Hyvin imeytyvä Perskindol -spray lievittävät lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä spray vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. 

Sopii käytettäväksi liikuntasuorituksen aikana ja jälkeen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.

Perskindol on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

150 ml, 100,00 € / l

15,00 (norm. 19,54 €)

Peskindol kylmä – lämmin geeli 100 ml

Hyvin imeytyvä Perskindol -geeli lievittää lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. 

Sopii käytettäväksi liikuntasuorituksen aikana ja jälkeen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.

Perskindol on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

100 ml, 150,00 € / l

15,00 (norm. 19,54 €)

Systane Complete silmätipat 10 ml

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen.

SYSTANE® COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista.

10 ml, 1790,00 € / l

17,90 (norm. 23,72 €)

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior 120

Uusi Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, mm. D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior ei sisällä A-vitamiinia.

Nallenmuotoinen ja metsämarjan makuinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla. Liivate (naudasta) toimii hyytelöimisaineena. Tuotteen värit ja aromit ovat luontaisia.

120 kaps, 0,15 € / kpl

18,41 (norm. 20,46 €)

Minisun Monivitamiini Multi Plus 200 tabl.

Minisun Monivitamiini Multi Plus on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Multi Plus sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Multi Plus on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

200 tabl., 89,95 € / kg

16,73 (norm. 18,59 €)

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka 90 kpl

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka on meille suomalaisille suunniteltu kolan makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Mansikka sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

90 tabl., 0,11 € / kpl

10,01 (norm. 11,12 €)

Minisun Monivitamiini Multi Kola 90 kpl

Minisun Monivitamiini Multi Kola on meille suomalaisille suunniteltu kolan makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Kola sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

90 tabl., 0,11 €/kpl

10,01 (norm. 11,12 €)

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini 90 kpl

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini on meille suomalaisille suunniteltu appelsiinin makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

90 tabl., 0,11 €/kpl

10,01 (norm. 11,12 €)

Fiilus Arkeen Neutraali 30 kaps.

Maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG –maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Kasviperäinen kapseli. 30 kapselia.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 kaps., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,58 €)

Fiilus Arkeen Mansikka 30 purutabl.

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Mansikanmakuinen purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 purutabl., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,58 €)

Fiilus Arkeen C+ZN Hedelmäinen purutabl. 30

Maitohappobakteeri-C-vitamiini-sinkkivalmiste kaikenikäisille. Yksi purutabletti sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Purutabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä*.

*C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

 

Hedelmäisen makuinen purutabletti. 30 purutabl.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 purutabl., 0,33 € / kpl

9,90 (norm. 11,58 €)

Fiilus Arkeen + D3 Mustikka 30 purutabl

Maitohappobakteeri-D3-vitamiinivalmiste kaikenikäisille. Yksi purutabletti sisältää miljardi Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita ja miljardi Bifidobacterium lactis –bifidobakteereita. Purutabletissa on myös 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyä*.

*D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Mustikanmakuinen purutabletti. 30 purutabl.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton.

30 purutabl., 618,75 € / kg

9,90 (norm. 11,58 €)

DeviSol 20 mcg 200 tabl.

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin* D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl., 188,61 € / kg

14,90 (norm. 16,82 €)

Aqualan Plus 200 g

Kevyt, pitkäkestoinen kosteuttaja. Ihanteellinen myös atoopikoille sekä usein suihkussa käyville kuntoilijolle.

200 g, 39,50 € / kg

7,90 (norm. 10,90 €)

Aqualan Duo 200 g

Suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sopii koko keholle.

200 g, 39,50 € / kg

7,90 (norm. 10,90 €)

Bevitamed Täishampoo 250 ml

Nitistä täit ja ehkäise uudet tartunnat. Yhdellä shampoolla!

Kaksivaikutteinen 2-in-1-täishampoo, joka tappaa täit ja saivareet sekä ehkäisee uudet tartunnat. Bevitamed Täishampoo on helppokäyttöinen: vaikutusaika 15 minuuttia. Ei sisällä torjunta-aineita, eikä tuotteelle kehity vastustuskykyä. Bevitamed Täishampoota voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn säännöllisesti. Ehkäisevä vaikutus kestää kolme vuorokautta. 100 ml ja 250ml. Pakkaus sisältää metallisen täikamman.

 

250 ml, 98,96 € / l

24,74 (norm. 29,11 €)

Bevitamed Täishampoo 100 ml

Nitistä täit ja ehkäise uudet tartunnat. Yhdellä shampoolla!

Kaksivaikutteinen 2-in-1-täishampoo, joka tappaa täit ja saivareet sekä ehkäisee uudet tartunnat. Bevitamed Täishampoo on helppokäyttöinen: vaikutusaika 15 minuuttia. Ei sisällä torjunta-aineita, eikä tuotteelle kehity vastustuskykyä. Bevitamed Täishampoota voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn säännöllisesti. Ehkäisevä vaikutus kestää kolme vuorokautta. 100 ml ja 250ml. Pakkaus sisältää metallisen täikamman.

100 ml, 179,40 € / l

17,94 (norm. 21,10 €)

Bevitamed Ennaltaehkäisevä Täishampoo 200 ml

Bevitamed täitartuntoja ehkäisevä shampoo on kehitetty erityisesti suojaamaan täitartuntoja vastaan ns. täikauden aikana. Shampoo tekee hiuksista epäsuotuisan ympäristön uusien täiden kannalta jolloin täitartunta vältetään. Samalla se puhdistaa hiukset hellävaraisesti niin kuin ”tavallinen” shampoo. Suoja alkaa heti pesun jälkeen ja vaikutus kestää 3 päivää.

200 ML, 72,10 € / l

14,42 (norm. 16,97 €)

Aco Spotless Cover Stick 3,5 g

ACO Spotless Cover Stick peittää ja kuivattaa finnit. Ihon värinen peitepuikko piilottaa finnit ja nopeuttaa niiden kuivumista. Käytetään suoraan epäpuhtauksien päälle. Hajusteeton.

3,5 g, 2085,71 € / kg

7,30 (norm. 9,12 €)