Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Synomax Nivelgeeli 100ml

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Synomax Nivelgeeli on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike. Valmistettu Suomessa.

Synomax Nivelgeeli on parabeeniton ja väriaineeton, geelimäinen tuote, joka imeytyy hyvin, ja on miellyttävä ja helppo käyttää.

Geeliä hierotaan iholle, oireilevien nivelten alueelle 2–3-kertaa päivässä. Vain ulkoiseen käyttöön.

100 ml, 129,00 €/l

12,90 (norm. 15,80 €)

Ramavit Ubikinoni 60 kaps.

Vahva ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja vahvistamassa ubikinonin toimintaa. Helposti nieltävä kapseli.

Käyttötarkoitus on Ubikinonin, B1- ja E-vitamiinin saannin turvaamiseen. Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

1–2 kapselia päivässä, mielellään ruokailun yhteydessä.

60 kaps., 0,33 € / kpl

19,90 (norm. 22,42 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva 100 tabl.

Melatoniini Extra Vahva tabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia.  Vaihtoehtona on helposti nieltävät tabletit tai hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit jotka on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Tabletti on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä. Valmistettu Suomessa.

100 tabl., 0,21 €/kpl

20,90 (norm. 23,08 €)

Evergia Multilong 60 kaps.

Evergia Multilong on monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa. Se sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka vaikuttavat hiusten, kynsien ja ihon kuntoon, vastustuskykyyn sekä jaksamiseen. Evergia Multilong vapauttaa vitamiinit ja hivenaineet kehosi käyttöön tavallisia vitamiinivalmisteita hitaammin, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään niitä paremmin.

Evergia Multilong sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja suorituskykyä. Valmisteessa on A-, C-, D-, E- ja K1-vitamiineja sekä kaikkia B-ryhmän vitamiineja: B1, B2, B3, B5, B6, B7 (biotiini), B9 (foolihappo) ja B12.
Lisäksi se sisältää seuraavia hivenaineita: rauta, sinkki, kupari, mangaani, jodi, seleeni, kromi, molybdeeni, boorihappo, para-aminobentsohappo, rutiini, lykopeeni ja luteiini.

60 kaps., 0,21 €/kpl

12,71 (norm. 14,95 €)

Posivil Fluzink Anis tai Veriappelsiini 40 imeskelytabl.

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja llieventävät
oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja
nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti
imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.
Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat
veriappelsiini ja anis.
Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink
sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi
apteekissa.

40 imeskelytabl., 0,25 € / kpl

9,92 (norm. 11,02 €)

Rela tabs 30 kpl purutabletit

Rela-maitohappobakteerit sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle. Voit valita erimakuisia pureskeltavia tabletteja jokapäiväiseen hyvinvointiin

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu lempeälle sitruunalle, raikkaalle mansikalle ja omenalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla

 

30 purutabl., 0,43 €/kpl

12,90 (norm. 14,72 €)

Bethover B12+foolihappo 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl., 0,17 € / kpl

24,90 (norm. 27,93 €)

Bethover 1mg B12-vitamiini 150 kpl

Bethover B12-vitamiinivalmiste on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

1 tabletti päivässä. Vadelmanmakuisen tabletin voit pureskella, imeskellä tai niellä.

150 purutabl., 0,17 € / kpl

24,90 (norm. 27,28 €)

A-vita plus nenäsuihke 20ml

A-VITA PLUS® -nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja. A-Vita Plus®- nenäsuihke sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää ja kosteuttavaa dekspantenolia sekä limakalvoa suojaavaa E-vitamiinia.

20 ml, 603,50 €/l

12,07 (norm. 13,41 €)

Bevita Eye 0,4% tipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet.

BevitaEye silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Uudelleensuljettavat pipetit ovat käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta.

20 x 0,5 ml, 1296,00 €/l

12,96 (norm. 14,40 €)