Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

MagneCit 100 tabl.

MagneCit magnesiumvalmiste sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä krampeista ja suonenvedoista kärsiville. Appelsiinin makuinen purutabletti.

100 purutabl., 0,11 € / kpl

10,90 (norm. 13,06 €)

Multivita Omegalive Basic 120 kaps.

Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on korkeat kolesteroliarvot tai seurannassa oleva verenohennuslääkitys. Valmiste sopii käytettäväksi yhdessä muiden vitamiinivalmisteiden kanssa, sillä se ei sisällä lisättyjä vitamiineja.

120 kaps, 133,22 €/kg

15,72 (norm. 18,50 €)

MagneCit magnesiumsitraatti+ B6

MagneCit sisältää hyvin imeytyvää kidevedetöntä magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit sopii erityisesti urheilijoille ja kuntoilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille jotka kärsivät krampeista ja suonenvedoista.

100 tabl., 0,11 €/kpl

10,90 (norm. 13,06 €)

Physiomer Strong Jet 210 ml

PHYSIOMER Strong Jetin voimakas suihke sopii erityisesti kroonisten vaivojen ja sivuontelovaivojen hoitoon sekä nenän tai sivuonteloiden leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. PHYSIOMER Strong Jet puhdistaa nenäkanavat ja helpottaa hengitystä. Kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

PHYSIOMER Strong Jet on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema ja sitä voi käyttää kroonisissa tai tulehduksellisissa nenä- ja sivuontelovaivoissa (rinosinuiitti). PHYSIOMER Strong Jet sisältää luonnollista, isotonista merivettä Saint-Malon rannikolta ja sisältää myös runsaasti meriveden mineraaleja ja hivenaineita.

210 ml, 59,10 €/l

12,41 (norm. 14,60 €)

Physiomer Normal Jet & Spray 135ml

PHYSIOMER Normal Jet Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

PHYSIOMER Normal Jet & Spray sisältää luonnollista, isotonista merivettä Saint-Malon rannikolta ja sisältää myös runsaasti meriveden mineraaleja ja hivenaineita. PHYSIOMER Normal Jet & Sprayn ainutlaatuinen, steriili pakkaus ja sen sisältämä merivesi puhdistaa, huuhtelee ja irrottaa tehokkaasti ylimääräistä limaa nenästä. Lisäksi se kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnon ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

PHYSIOMER Normal Jet & Spray pakkaus sisältää 2 erilaista suutinta erilaisiin tarpeisiin. Sininen suutin antaa hienojakoisen suihkeen ja valkoinen suutin tarkan suihkeen. Valkoista suutinta käytetään flunssan tai muun nenätulehduksen aiheuttaman valuvan nenän hoitoon. Sininen suutin sopii päivittäiseen, ennaltaehkäisevään nenähuuhteluun.

135 ml, 91,93 €/l

12,41 (norm. 14,60 €)

PHYSIOMER Menthol 20 ml

Physiomer® Menthol on tehokas vaihtoehto lääkkeellisille avaaville nenäsumutteille.Ainutlaatuinen koostumus sisältää 100%:sta hypertonista merivettä ja eteerisiä öljyjä, joiden on kliinisesti todistettu avaavan tukkoisen nenän 2 minuutissa. Eukalyptuksen ja myrtin eteeriset öljyt auttavat puhdistamaan nenää viruksista ja bakteereista, mikä estää infektioiden leviämisen. Rantaminttu-uute antaa välittömän virkistävän tunteen.

20 ml, 423,00 € / l

8,46 (norm. 9,95 €)

PHYSIOMER Hypertonic Spray 20 ml

PHYSIOMER Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista (rinosinuiitti) tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita. Vähentää painetta sivuonteloissa ja sitä voi käyttää päivittäin kroonisiin vaivoihin.

PHYSIOMER Hyperton Spray sisältää hypertonista merivesiliuosta (2,2%). Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta. Hypertoninen merivesiliuos auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista.

PHYSIOMER Hyperton Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema ja sitä voi käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan, sillä se ei vahingoita nenän limakalvoja pitkässäkään käytössä. Sitä voi käyttää myös raskaana olevat ja imettävät naiset sekä henkilöt, joilla on verenpainetauti, sydän- tai kilpirauhastauti.

20 ml, 423,00 € / l

8,46 (norm. 9,95 €)

Physiomer Baby Mist 115ml

PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Isotoninen merivesiliuos, joka sisältää luonnollisia mineraaleja ja hivenaineita.

115 ml, 107,91 €/l

12,41 (norm. 14,60 €)

Favora anti age yövoide

Tehokkaasti ravitseva voide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista yön aikana sekä korjaamaan iän merkkejä. Peptidiyhdiste yhdessä betaiinin, hyaluronihapon ja avokadoöljyn kanssa auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan, kosteuttamaan tehokkaasti, kiinteyttämään ja ehkäisemään juonteiden muodostumista. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton.

50 ml, 387,40 €/l

19,37 (norm. 22,79 €)

Favora anti age silmänympärysvoide

Auttaa häivyttämään ryppyjä, turvousta ja tummia silmänalusia sekä palauttamaan ihon luonnollista kiinteyttä ainutlaatuisen yhdisteen avulla. Betaiini ja hyaluronihappo tehokosteuttavat ihoa lisäten sen kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton.

15 ml, 1276,00 €/l

19,14 (norm. 22,52 €)

Favora anti age päivävoide

Favora Kiinteyttävä ja Ravitseva Päivävoide SK 15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Koostumus auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan. Hyaluronihappo ja betaiini huolehtivat ihon optimaalisesta kosteustasapainosta. Avokadoöljy hoitaa ja ravitsee. Se auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista ihosta ja stimuloi ihon kollageenisynteesiä saaden ihon tuntumaan ja näyttämään kimmoisammalta. SK 15 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä. Hajusteeton ja väriaineeton.

50 ml, 421,20 €/l

21,06 (norm. 24,78 €)

Favora anti age kiinteyttävä seerumi

Kiinteyttävä ja korjaava seerumi kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle. Favora Kiinteyttävä ja Korjaava Seerumi sisältää kosteuttavaa ja täyteläisyyttä tuovaa hyaluronihappoa, allantoiinia sekä betaiinia. Seerumi sisältää myös peptidejä, jotka auttavat häivyttämään juonteita ja ryppyjä sekä stimuloimaan ihon kiinteydelle tärkeän kollageenin muodostumista. Kevyt, öljytön ja silottava koostumus imeytyy hyvin. Kätevästä pumppupullosta saat juuri sopivan määrän tuotetta yhtä käyttökertaa varten. Hajusteeton ja väriaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

30 ml, 702,00 €/l

21,06 (norm. 24,78 €)

Nutridrink protein 4×200 ml

Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon.
Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.
Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian
tarve on lisäänyt kuten esim. ikääntyneille, palovammapotilaille ja vajaa
ravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös postoperatiiviseen käyttöön.
Makuina mansikka, vanilja, kaakao, metsämarja ja kahvi.

4x200 ml, 12,38 € / l

9,90 (norm. 10,84 €)

Thealoz Duo 10 ml

THEALOZ DUO on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.

THEALOZ DUO on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä: se on ainoa kuivasilmävalmiste, joka suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta.

THEALOZ DUO on yhdistelmä trehaloosia ja hyaluronihappoa. Trehaloosi on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa. Hyaluronihappo on voiteleva ja kosteuttava aine, joka löytyy mm Hyabakista.

Annostus: 1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. THEALOZ DUO silmätippoja voi käyttää piilolinssien kanssa. THEALOZ DUO on Théan kehittämässä ABAK-pullossa. Pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta. Yhdestä pullosta saadaan 300 tippaa liuosta. THEALOZ DUO on tarkoitettu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

10 ml, 1390,00 €/l

13,90 (norm. 17,49)

Rela tabs mild lemon ja mansikka 60 purutabl.

Apteekin suosituin maitohappobakteeri*

Relan sisältämä Lactobacillus -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu nyt raikkaalta sitruunalta tai mansikalta ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina.

Rela Tabs sopii etenkin käytettäväksi matkoilla, antibioottikuurien yhteydessä ja stressistä tai epäsäännöllisestä ruokailurytmistä aiheuvien vatsaongelmien hoitoon. Yksi tabletti sisältää 100 miljoonaa kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria.

60 purutabl., 738,89 €/kg

19,95 (norm. 25,88 €)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin® Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin.
Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret.
Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

180 kaps., 472,78 € / kg

79,90 (norm. 97,25 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm

Naso seesamiöljy ratiopharm 10 ml nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Nuha, pakkanen ja kuiva huoneilma aiheuttavat nenän limakalvojen kuivumista.

1-3 suihketta molempiin sieraimiin 3 kertaa päivässä. Hengitä samanaikaisesti nenän kautta sisään.

Älä käytä, jos olet allerginen seesamiöljylle.

10 ml, 790,00 €/l

7,90 (norm. 9,48 €)

Multivita Omegalive Strong 100 kaps.

Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli.* Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

100 kaps., 119,93 €/kg

17,15 (norm. 20,18 €)

Minisun Monivitamiini Multi Plus 100 tabl.

Minisun Monivitamiini Multi Plus on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Multi Plus sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Multi Plus on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle.

Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

100 tabl., 106,45 €/kg

9,90 (norm. 11,12 €)

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini, Kola ja Mansikka 90 tabl.

Hyvänmakuiset pureskeltavat monivitamiinit koko perheelle.

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini, uutuudet Kola ja Mansikka ovat meille suomalaisille suunniteltu hyvän makuiset monivitamiinivalmisteet. Ne sisältävät 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multit sisältävät erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja.

90 tabl., 0,11 €/kpl

9,90 (norm. 11,12 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä 100 tabl.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nieltävä tabletti, pienikokoinen ja jakouurteellinen. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste.

100 tabl., 0,21 € / kpl

21,00 (norm. 23,82 €)

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava 100 tabl.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina ksylitoli ja mannitoli. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste.

100 tabl., 0,21 € / kpl

21,00 (norm. 23,82 €)

DeviSol 20 mg 200 tabl.

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin* D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl., 188,61 €/kg

14,90 (norm. 16,82 €)

Decubal Clinic Cream emulsiovoide 250 g

Decubal Clinic Cream emulsiovoide on kehitetty kuivan, herkän ja atooppisen ihon päivittäiseen kosteutukseen koko vartalolle.

Decubal Clinic Cream perusvoiteen voidepohjana toimii erikoispuhdistettu lanoliini joka antaa pitkävaikutteisen kosteuttavan vaikutuksen iholle. Decubal Clinic Cream perusvoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rasvapitoisuus 38 %. Se soveltuu hyvin myös jalkavoiteeksi, sillä alhainen pH hillitsee mikrobien kasvua. Hajusteeton ja väriaineeton.

250 g, 39,60 € / kg

9,90 (norm. 14,22 €)

Biotene hammastahna 100ml

Biotene hammastahna kuivalle ja herkälle suulle. Sisältää luonnollisia antimikrobiaineita, jotka suojaavat suuta, sekä fluoria joka estää hampaiden reikiintymistä. Raikastaa hengitystä. Ei vaahtoa. Sopii myös aftaherkille (ei sisällä natriumlauryylisulfaattia).

100 ml, 85,00 €/l

8,50 (norm. 11,85 €)

Bethover B12+Foolihappo 150 tabl.+20 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl.+20 tabl, 0,15 €/ kpl

25,50 (norm. 27,93 €)

Melatoniini Extra vahva ratiopharm

Melatoniini Extra vahva ratiopharm on Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Helposti nieltävä pieni, pyöreä tabletti. 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia.

100 tabl., 0,17 €/kpl

17,00 (norm. 20,01 €)

Souvenaid kahvi, mansikka, vanilja 4*125 ml

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma, jonka ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

4x125ml, 25,90 €/l

12,95 (norm. 14,95 €)

SB12 suuvedet 500 ml

SB12-suuvesi varmistaa raikkaan hengityksen 12 tunnin ajan ehkäisemällä pahanhajuista hengitystä ja sen syitä eikä ainoastaan peitä hengityksen hajua hetkeksi. SB12:n patentoitu koostumus on tutkimuksissa todistettu vaikuttavan 12 tunnin ajan. Lisäksi SB12 sisältää fluoria, joka päivittäin käytettynä todistetusti ehkäisee reikiintymistä. Makuna minttu/menthol.

SB12 white poistaa tahroja ja värjäytymiä tehden hampaat valkoisemmiksi kahden viikon käytön jälkeen.

SB12 sensitive vihloville hampaille.

SB12 mild mieto maku.

SB12 duo sisältää enempi fluoria ja voimakkaampi minttu/menthol maku.

500 ml, 35,00 €/l

17,50 (norm. 21,37 €)

Perskindol Active Spray

Perskindol Active Spray on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Perskindol spray sopii käytettäväksi selkään, niskaan, käsivarsiin ja jalkoihin.

Suihkeessa on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä suihketta iholle 3-4 kertaa päivässä.

150 ml, 104,00 €/l

15,60 (norm. 19,54 €)

Perskindol Active geeli

Perskindol Active geeli on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Käytä Perskindol Active geeliä selkään, niskaan, hartioihin, käsivarsiin, kyynärpäihin, käsiin, reisiin, sääriin, polviin ja jalkateriin.

Geelissä on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä geeliä iholle 3-4 kertaa päivässä.

100 ml, 156,00 €/l

15,60 (norm. 19,54 €)

Nasolin a-vitamiini nenäsuihkeet

Nasolin A-vitamin on pitkäaikaisesti vaikuttava, kosteuttava ja hoitava nenäsuihke. Vaikuttavat aineet ovat seesamiöljy ja A-vitamiini. Se sopii yli 1-vuotiaille kuivan nenän hoitoon ja edistää nenän limakalvon solujen uusiutumista, kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karstaista nenää.

Nasolin A-vitamin nenäsuihke suihkutetaan nenään tarvittaessa 1-3 suihkausta 2-3 kertaa päivässä. Säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tarjolla myös vaihtoehdot: sitruuna-mentoli, timjami-eukalyptus

10 ml, 790,00 €/l

7,90 (norm. 10,16 €)

MINISUN D-VITAMIINI 20 MIKROG KOLA PURUTABL 200 KPL

Herkullisen kolan makuinen D-vitamiinitabletti. Minisun D-vitamiini 20 mikrogrammaa sopii erityisesti sinulle, joka haluat turvata D-vitamiinin riittävän tarpeen joka päivä ja ympäri vuoden. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Hyvän makuiset tabletit voit imeskellä, pureskella tai niellä.

200 purutabl., 0,07 €/kpl

14,90 (norm. 16,44 €)

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

120 tabl., 128,57 €/kg

18,00 (norm. 20,46 €)

Minisun D-vitamiini Villivadelma 20 mikrog.

Minisun Villivadelma D3-vitamiini on villivadelman makuinen D3-vitamiinivalmiste. 1 tabletti sisältää 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä luuston rakennusaine ja vastustuskyvyn lisääjä. Ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.

Minisun Villivadelma sopii koko perheelle, ja se on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

200 purutabl., 310,42€/kg

14,90 (norm. 16,44 €)

Minisun 20 Mikrog Metsämansikka 200 tabl.

Metsämansikan makuinen D-vitamiini koko perheelle. Helppo pureskella, imeskellä tai niellä. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä.

200 tabl., 0,07 € / kpl

14,90 (norm. 16,44 €)

Gefilus Mustikka purutabl. 30kpl

Gefilus Mustikka on herkulliselle mustikalle maistuva purutabletti. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja 12 mg vastustuskykyä edistävää C-vitamiinia.

Annostus: aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä tai pureskella.

Makeutettu isomaltilla, ksylitolilla ja sukraloosilla. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton.

30 kpl, 0,40€/kpl

11,90 (norm. 13,64€)

FRUCTOLAX VAHVA TUPLATEHO TABL 12 KPL

Helppokäyttöinen, nieltävä hedelmäkuitutabletti suolen toimintaa helpottamaan. Runsaskuituinen Fructolax Vahva Tuplateho sisältää raparperia, viikunaa, tamarindia ja kuminaa. Nopeatehoinen vaikutus alkaa noin 6-8 tunnin kuluessa tabletin nauttimisesta. Vegaaninen. Ravintolisä.

12 kpl, 900,00€/kg

9,90 (norm. 13,79€)

Diasporal magnesium 400 extra ja extra direkt. 20 kpl

Vahva appelsiinin makuinen Diasporal® 400 mg EXTRA -juomajauhe sisältää parhaiten imeytyvää magnesiumsitraattia, joka tehoaa nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Yksi annos sisältää 400 mg magnesiumia. Nestemäisessä valmisteessa magnesiumionit ovat valmiiksi vapaina ja magnesium pääsee imeytymään poikkeuksellisen nopeasti.

Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. lihaskramppeihin, suonenvetoihin, urheilijoille, tai voimakkaan hikoilun jälkeen.

Vahva appelsiininmakuinen, heti käyttövalmis magnesiumrae, jonka voit nauttia milloin ja missä vain aina kun magneesiumlisää tarvitset. Yksi annos sisältää 400 mg parhaiten imeytyvää magnesiumsitraattia.

Annosrae on helppo ja nopea käyttää esim. matkoilla ja lenkillä, sillä nestettä ei valmisteen otossa tarvita. 
Suussa sulavista annosrakeista magnesiumionit imeytyvät huomattavan nopeasti ja helpottavat mm. lihaskramppeja ja suonenvetoja.
Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. urheilijoille tai voimakkaan hikoilun jälkeen.
Sokeriton Diasporal® Direkt sopii myös diabeetikoille.

20 kpl, 302,27 €/kg

13,30 (norm. 15,19 €)

Bepanthen Eye Silmätipat 20×0,5ml

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää silmien kuivuutta pitkäkestoisesti. Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Tipat eivät sumenna näköä ja sopivat yhdessä piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

20x0,5ml, 0,60€/kpl

11,90 (norm. 14,10€)

Bepanthen Anti-Exem 50 g

Bepanthen Anti-Exem Creme -voidetta käytetään ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon. Voide lievittää kutinaa ja punoitusta sekä elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Bepanthen Anti-Exem Cremen tärkeimmät aineosat ovat dekspantenoli, joka hoitaa ja uudistaa ihoa.
Bepanthen Anti-Exem Creme ei sisällä kortisonia, väri- tai säilöntäaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Voide sopii koko perheelle, niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin, ja sitä voidaan käyttää aina tarvittaessa. Sopii myös herkille ihoalueille kuten kasvoille.

50g, 298,00€/kg

14,90 (norm. 18,03€)

Beko Strong B12 + foolihappo + B6

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 on marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. Suomessa valmistettu.

B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Saatavana purutablettina tai nieltävänä tablettina.

150 tabl., 0,18€/kpl

26,90 (norm. 29,90€)

AVENE XERACALM A.D CREAM 200 ML

Kutinaa rauhoittava voide kuivalle iholle, kasvoille ja vartalolle. Tehokas Avene XeraCalm A.D.cream voide on ihanteellinen sinulle, joka kärsit ihon kuivuudesta, ihottumista, allergioista ja ihon kutinasta. Voide tehoaa kaikenlaiseen ihon kutinaan. XeraCalm voide sisältää ainutlaatuista antimikrobista I-modulia -yhdistettä, joka ehkäisee ja vähentää kutinaa, tulehdusta, punoitusta ja ärsytystä. Hyvin siedetty voide korjaa ihon suojaa ja rauhoittaa ihoärsytystä. Voide sopii aikuisille, lapsille ja vauvoille.

200ml, 99,50 €/l

19,90 (norm. 25,05 €)

AQUALAN PLUS PERUSVOIDE 200 G

Kosteuttava perusvoide, joka sopii erityisesti kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseen hoitoon. Myös meikin poistoon ja ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Hajusteeton

200g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)

AQUALAN L PERUSVOIDE 200 G

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle, joka soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille. Kevyt voide sopii kosteusvoiteeksi kuivalle ja atooppiselle iholle sekä normaalille ja terveille kasvoille ja vartalolle, voidepesuun sekä meikin- ja silmämeikin puhdistukseen. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Hajusteeton, väriaineeton ja vähärasvainen.

200g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)