Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Arthrobalans Plus

Arthrobalans Plus on glukosamiinisulfaatti-kondroitiinisulfaatti-MSM -valmiste. Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, joka on rustoproteiinin ja nivelnesteen perusrakennusaine, kondroitiinisulfaattia ja orgaanista rikkiä MSM:ää.

Nivelen toiminnassa nivelrustolla on suojaava merkitys, sillä se toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Nivelrusto koostuu kollageenisäieverkosta, sen täyttämästä väliaineesta (proteoglykaanista) ja hyaluronihaposta. Nivelen rustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinisulfaatista uuden ruston väliainetta sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä. Väliaineen rakenne tarvitsee myös rikkiä.

150 tabl., 0,33 €/kpl

39,90 (norm. 42,97 €)

Rela Tabs + D3 orange

Rela Tabs + D3 on appelsiininmakuinen maitohappobakteeri-D3-vitamiinivalmiste. Sopii sekä lapsille että aikuisille. D-vitamiinia tarvitaan vastustuskyvyn ylläpitämiseen sekä luuston ja hampaiden hyvinvointiin.

Rela Tabs + D3 -tabletit sisältävät Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteereita. Yhdessä purutabletissa on 100 miljoonaa kylmäkuivattua, elävää maitohappobakteeria ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

Annostus: 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

90 purutabl., 826,83 €/kg

33,90 (norm. 38,23 €)

Rela tabs omena, sitruuna ja mansikka

Apteekin suosituin maitohappobakteeri*

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu nyt raikkaalta omenalta, sitruunalta tai mansikalta ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina.

Rela Tabs sopii etenkin käytettäväksi matkoilla, antibioottikuurien yhteydessä ja stressistä tai epäsäännöllisestä ruokailurytmistä aiheuvien vatsaongelmien hoitoon. Yksi tabletti sisältää 100 miljoonaa kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria.

90 purutabl., 826,83 €/kg

33,90 (norm. 34,75 €)

Minisun D-vitamiini 20 mg

Hyvänmakuinen ja pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii erityisesti sinulle, joka haluat turvata D-vitamiinin riittävän tarpeen joka päivä ja ympäri vuoden. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Ksylitolilla makeutetut tabletit voit imeskellä, pureskella, niellä tai murskata.

300 purutablettia, 552,78 €/kg

19,90 (norm. 22,23 €)

Aqualan Plus

Aqualan Plus on koostumukseltaan kevyt mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava voide, joka levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Jättää iholle miellyttävän tunnun ja auttaa kuivaakin ihoa pysymään kimmoisana. Sopii kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseksi perusvoiteeksi. Ei tahraa eikä jätä rasvaista tuntua. Soveltuu myös pesuvoiteeksi meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita.

200 g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)

Aqualan L

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Se on helposti voideltava ja hyvin imeytyvä. Aqualan L sopii hyvin allergisille ja herkkäihoisille. Sopii kasvoille sekä esimerkiksi meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, vartalon kosteusvoiteeksi ja pesuvoiteeksi.

200 g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)

AQUALAN DUO EMULSIOVOIDE 200 G

Kosmeettisesti miellyttävä ja tehokkaasti kosteuttava perusvoide koko keholle. Hajusteettomassa voiteessa oleva glyseroli lisää ihon kimmoisuutta ja antaa iholle pitkäkestoisen kosteuden. Sopii kaikenikäisille erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja atooppiselle iholle.

200 g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)

Bepanthen Anti-Exem 50g

Voidetta käytetään ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon. Voide lievittää kutinaa ja punoitusta sekä elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Bepanthen Anti-Exem Creme ei sisällä kortisonia, väri- tai säilöntäaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Voide sopii koko perheelle, niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin, ja sitä voidaan käyttää aina tarvittaessa. Sopii myös herkille ihoalueille kuten kasvoille.

50 g, 298,00 €/kg

14,90 (norm. 18,03 €)

Systane Complete

Systane Complete silmätipat rauhoittavat, kosteuttavat ja lievittävät kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireita.

Systane Complete silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin.

Silmätipan pitkäkestoinen kosteuttava, korjaava ja rauhoittava vaikutus perustuu nanokokoisiin lipideihin, jotka suojaavat kaikkia kyynelnesteen kerroksia.

Tippoja voidaan käyttää tarvittaessa koko päivän ajan kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Valmistetta voidaan tiputtaa silmiin ennen piilolinssien laittamista ja niiden pois ottamisen jälkeen.

10 ml, 1890,00 €/l

18,90 (norm. 23,13 €)

Multivita magnesiumsitraatti +B6

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 on helposti nieltävä magnesiumtabletti tai purutabletti, joka sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa, edistää luuston ja hermoston hyvinvointia sekä vähentää tutkitusti väsymystä ja uupumusta. Urheilijoille ja kuntoilijoille harjoittelun tueksi hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste.

90 tabl., 0,14 €/kpl

12,70 (norm. 13,99 €)

Melatoniini Extra vahva ratiopharm

Melatoniini Extra vahva ratiopharm on Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Helposti nieltävä pieni, pyöreä tabletti. 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia.

100 tabl., 0,17 €/kpl

16,90 (norm. 20,01 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm

Naso seesamiöljy ratiopharm 10 ml nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Nuha, pakkanen ja kuiva huoneilma aiheuttavat nenän limakalvojen kuivumista.

1-3 suihketta molempiin sieraimiin 3 kertaa päivässä. Hengitä samanaikaisesti nenän kautta sisään.

Älä käytä, jos olet allerginen seesamiöljylle.

10 ml, 700,00 €/l

7,00 (norm. 9,48 €)

Betolvex Strong

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva B12‐vitamiinivalmiste. B 12‐vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja B1‐vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Foolihappo ja B6‐vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.  Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

90 kaps., 0,26€/kpl

23,00 (norm. 26,20 €)

Perskindol Active Spray

Perskindol Active Spray on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Perskindol spray sopii käytettäväksi selkään, niskaan, käsivarsiin ja jalkoihin.

Suihkeessa on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä suihketta iholle 3-4 kertaa päivässä.

150 ml, 103,33 €/l

15,50 (norm. 19,54 €)

Perskindol Active geeli

Perskindol Active geeli on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka on käytettäväksi ennen urheilusuoritusta tai muuta fyysistä rasitusta, niiden jälkeen ja yleisesti hyvää oloa edistämään. Käytä Perskindol Active geeliä selkään, niskaan, hartioihin, käsivarsiin, kyynärpäihin, käsiin, reisiin, sääriin, polviin ja jalkateriin.

Geelissä on eteeristen öljyjen sekoitusta (talvikki, männynneulasöljy, rosmariini, appelsiini, bergamotti, sitruuna, laventeli).

Käytä geeliä iholle 3-4 kertaa päivässä.

100 ml, 155,00 €/l

15,50 (norm. 19,54 €)

Sebamed Olive Face & Body Wash

Sebamed Olive Face & Body Wash on hellävarainen pesuneste herkän ihon puhdistukseen. Sopii koko vartalon pesuun, myös kasvoille. Oliiviöljyn ja pantenolin hoitavat ominaisuudet ehkäisevät ihon ärsyyntymistä sekä sitovat tehokkaasti kosteutta ja lipidejä. pH 5.5 hoitaa ihoa säilyttäen sen luonnollisen suojan.

1000 ml, 16,90 ml/l

16,90 (norm. 21,44 €)

Sebamed Liquid Face & Body Wash 1000ml

Sebamed Liquid Face & Body Wash pesuneste on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle. Sopii koko perheen käytettäväksi kasvoille ja vartalolle, myös intiimipesuun. Pesuneste puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Sopii myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi, kuten akne- ja psoriasisiholle sekä atoopikoille.

Sebamed Liquid Face & Body Wash pesuneste sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Säilöntäaineeton.

1000 ml, 16,90 €/l

16,90 (norm. 21,44 €)