Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Rela tabs tai caps

Sopii erityisesti stressin ja epäsäännöllisen ruokailun rasittamalle vatsalle sekä matkoilla ja antibioottikuurien aikana käytettäväksi. Tuotteen sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Yksi Rela Tabs -purutabletti sisältää 100 miljoonaa elävää, pakastekuivattua Lactobacillus reuteri- maitohappobakteeria.

Annostus: 1 purutabletti päivässä. Raikkaan masikan-, omenan-, sitruksenmakuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.

saatavana myös rela caps.

30 purutabl., 0,46 €/kpl

13,90 (norm. 14,72 €)

Priorin extra

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä.

180 kaps., 467,46 €/kg

79,00 (norm. 97,25 €)

Ophtim eye hydra silmätipat

Silmäystävälliset silmätipat kosteuttavat ja suojaavat silmiä. Säilöntäaineettomat silmätipat sopivat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

Ophtim Eye Hydra silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia (0,20 %), jonka kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ärsytyksen, kuivuuden, kirvelyn tai roskan tunnetta silmissä, jotka voivat johtua esim. kuivasta sisälilmasta, ilmastoinnista, lämmityksestä, silmäleikkauksesta tai piilolinssien käytöstä.

Käytä silmätippoja tarpeen mukaan 1 tippa 2-3 kertaa päivässä hoidettavaan silmään.

Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä (20 x 0,5 ml). Avattu pipetti on käytettävä 12 tunnin kuluessa.

20x0,5 ml, 1100,00 € / l

11,00 (norm. 14,10 €)

Ophtim eye forte 0,4% silmätipat

Silmäystävälliset silmätipat kosteuttavat ja suojaavat silmiä. Säilöntäaineettomat silmätipat sopivat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Ophtim Eye Forte -silmätippojen koostumus on paksumpi kuin Ophtim Eye Hydra -silmätippojen, ja ne sopivat etenkin yökäyttöön.

Ophtim Eye Forte silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia (0,40 %), jonka kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ärsytyksen, kuivuuden, kirvelyn tai roskan tunnetta silmissä, jotka voivat johtua esim. kuivasta sisälilmasta, ilmastoinnista, lämmityksestä, silmäleikkauksesta tai piilolinssien käytöstä.

20x0,5 ml, 0,55 €/kpl

11,00 (norm. 14,10 €)

NovaNight

Novanight kolmivaikutteinen melatoniinivalmiste. Rohtopassion kasviuute rauhoittaa, sitruunamelissan ja tuliunikon kasviuutteet vähentävät yöllisiä heräämisiä, melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa.

Annostus: Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti vuorokaudessa 30 minuuttia-1 tunti ennen nukkumaanmenoa. Hoidon kesto 15 vuorokautta, voidaan uusia tarvittaessa. Aikuisille.

16 tabl., 606,25 €/kg

9,70 (norm. 10,74 €)

Nesteytys ratiopharm

Sopivat käytettäväksi rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen. Valmiste sopii myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen. Poretabletti sisältää glukoosia ja suoloja. Raikas sitruunan maku.

Poretabletit ovat käteviä käyttää ja helppo ottaa mukaan. Poretabletti liukenee veteen ja valmiin liuoksen voi nauttia heti tai myöhemmin. Valmis liuos säilyy jääkaapissa 24 tuntia.

10 poretabl., 1,05 €/kpl

10,50 (norm. 12,13 €)

Nasolin a-vitamiini nenäsuihkeet

Nasolin A-vitamin on pitkäaikaisesti vaikuttava, kosteuttava ja hoitava nenäsuihke. Vaikuttavat aineet ovat seesamiöljy ja A-vitamiini. Se sopii yli 1-vuotiaille kuivan nenän hoitoon ja edistää nenän limakalvon solujen uusiutumista, kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karstaista nenää.

Nasolin A-vitamin nenäsuihke suihkutetaan nenään tarvittaessa 1-3 suihkausta 2-3 kertaa päivässä. Säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tarjolla myös vaihtoehdot: sitruuna-mentoli, timjami-eukalyptus

10 ml, 750,00 €/l

7,50 (norm. 10,16 €)

Multivita plus monivitamiini

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisten tarpeisiin. Multivita Plus -monivitamiinivalmisteessa on erityisesti A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia ikääntyvän elimistön tarpeisiin.

Foolihapon puute lisää nykytietämyksen mukaan riskiä sydän- ja verisuonitauteihin. Magnesiumin puute voi aiheuttaa mm. suonenvetoa ja rytmihäiriöitä. A-vitamiini vähentää ihon kuivumista ja on tärkeä vitamiini myös näkökyvylle.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

200 tabl., 154,26 €/kg

19,90 (norm. 22,12 €)

Minisun D-vitamiini 50 mg

D-vitamiinivalmiste sisältää runsaasti elimistölle tärkeää D3 -vitamiinia (kolekalsiferoli) pienessä hyvänmakuisessa purutabletissa. Riittävä D-vitamiinin saanti auttaa vahvistamaan luustoa ja lisäämään vastustuskykyä. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Minisun 50 µg on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton tuote. Ei sisällä myöskään liivatetta eikä säilöntäaineita. Purutabletit on makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

200 purutabl., 476,09 €/kg

21,90 (norm. 24,10 €)

Minisun 50 mg villivadelma

Villivadelman makuinen D3-vitamiinivalmiste. 1 tabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä luuston rakennusaine ja vastustuskyvyn lisääjä. Ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.

Minisun Villivadelma sopii koko perheelle, ja se on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Valmiste ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Annostus: Yksi tabletti päivässä.

200 purutabl., 0,11 €/kpl

21,90 (norm. 24,10 €)

Minisun 50 mg metsämansikka

Metsämansikan makuinen D3-vitamiinivalmiste. 1 tabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä luuston rakennusaine ja vastustuskyvyn lisääjä. Ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille.

Minisun Metsämansikka sopii koko perheelle, ja se on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Valmiste ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, liivatteeton. Sisältää vain luontaisia makeutusaineita ksylitolia ja sorbitolia sekä luontaista mansikka-aromia.

Annostus: Yksi tabletti päivässä.

200 purutabl., 0,11 €/kpl

21,90 (norm. 24,10 €)

Lysi omega-3 apteekkarin vahva

Lysi Apteekkarin Omega-3 Vahva on vahva kalaöljykapseli. Yksi kapseli sisältää 620 mg omega-3-rasvahappoja. Ottamalla 1-2 kapselia päivässä saat suurimman osan päivän omega-3 tarpeesta. Sisältää EPA ja DHA -rasvahappoja, jotka edesauttavat sydämen normaalia toimintaa. EPA:a ja DHA:ta tulee nauttia päivittäin vähintään 250 mg suotuisan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

Lysi Apteekkarin Vahva Omega-3 + D sopii henkilöille, jotka käyttävät päivittäin sekä D-vitamiinia että Omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa sekä tukevat aivojen toimintaa ja näkökykyä. D3-vitamiini on tärkeää luuston ja lihaksiston hyvinvoinnille sekä vastustuskyvylle.

Lysi Omega-3 Apteekkarin Vahva D:n kalaöljy on hyvin imeytyvää, etyyliesteröityä kalaöljyä. Rasvaliukoinen D3-vitamiini imeytyy hyvin öljykapselista.

100 tabl., 0,18 €/kpl

17,90 (norm. 19,62 €)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo 150 tabl

Ravintolisä. B12-vitamiini edistää hermoston normaaleja toimintoja. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Annostus: 1 imeskelytabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

150 tabl., 0,17 € / kpl

25,50 (norm. 27,93 €)

Apteq Biotiini Extra 5000 mg 60kaps

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

60 kaps., 0,20 €/kpl

12,00 (norm. 14,76 €)

Apteekki FluAcute Zinc+ anis, echina-piparminttu, mustaherukka, sitruuna-inkivääri

Aniksen, echina-piparmintun, mustaherukan tai sitruuna-inkiväärin makuinen suusuihke, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suihke sisältää sinkkiä, joka lyhentää flunssan kestoa ja B5-vitamiinia, joka edistää limakalvojen uusiutumista. Glyseroli ja sorbitoli kosteuttavat ärtynyttä nielua sekä vähentävät turvotusta ja kurkkukipua.

Annostus aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Suihkauta 4 suihkausta 4 kertaa ensimmäisen tunnin aikana. Tämän jälkeen suihkauta 4 suihkausta joka toinen tunti kunnes oireet helpottavat. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä.

Valmistettu Suomessa.

20 ml, 875,00 €/l

17,50 (norm. 21,44 €)

Apobase Oily Creme

Kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20%.

Suositellaan kuivaan, hilseilevään hiuspohjaan, meikin alle ja meikinpoistoon, parranajon tai auringonoton jälkeen, pintakuivalle akneiholle ja ihon karvaisille alueille.

250 g, 39,60 € / kg

9,90 (norm. 13,43 €)

Apobase creme emulsiovoide

Kosteuttava ja kosteuden säilyttävä emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30%.

Suositellaan kuiviin taipeisiin ja kuiville käsille, ärtyneille ihoalueille, rintojen hoitoon imetysaikana, lasten ihonhoitoon ja atooppisen iho perusvoiteeksi.

250 g, 39,60 € / kg

9,90 (norm. 13,43 €)

Aco spotless daily moisturiser

Kosteuttava geelivoide rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Geelivoide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Sisältää mattapinnan jättäviä mikropartikkeleja, jotka imevät ylimääräistä talia itseensä jättäen ihon mattapintaiseksi ja raikkaaksi.

Rasvaton geeli ei tuki ihohuokosia. Käytetään aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen koko kasvoille.

60 ml, 165,83€/l

9,95 (norm. 11,71€)

Aco spotless daily face wash

Syväpuhdistava puhdistusgeeli rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akneiholle. Raikkaan tuoksuinen ACO Spotless Daily Care Face Wash syväpuhdistaa hellävaraisesti ihohuokoset, hoitaa jo olemassa olevia epäpuhtauksia ja ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä. Pehmeästi vaahtoavan geelin avulla ihostasi tulee puhdas, kirkas ja virkistynyt. Sopii myös herkälle akneiholle.

200 ml, 49,75/l

9,95 (norm. 12,86€)