Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Priorin Extra 180 kaps.

Avainasiakastarjous:

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä. Saadaksesi parhaan vaikutuksen käytä kapseleita 3–6 kuukautta. Tämän jälkeen ylläpidä hoitotulosta yhdellä kapselilla päivässä. Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

180 kaps., 467,46 €/kg

79,00 (norm. 97,25 €)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog. 200 tabl.

Avainasiakastarjous:

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Makuina kesäinen mansikka ja vadelma sekä maustamaton tabletti.

Minisun D-vitamiini sisältää aurinkoista D3-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Minisun D-vitamiinit on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen D-vitamiinin saanti.  Minisun D-vitamiinit sopii koko perheelle, ja se on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

 

200 purutabl., 0,07 € / kpl

14,90 (norm. 16,44 €)

Souvenaid mansikka, vanilja ja kahvi 4x125ml

Avainasiakastarjous:

Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon tarkoitettu kliininen ravintojuoma. Ruoasta saatavilla ravintoaineilla on tärkeä merkitys aivoterveydelle. Souvenaidin ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Saatavana apteekista.

Souvenaid on valmista juotavaksi. Se voidaan juoda suoraan pullosta tai pillillä tai kaataa lasiin oman maun mukaan. Juoma maistuu parhaalta kylmänä, joten se on hyvä säilyttää jääkaapissa ennen käyttöä. Souvenaid on gluteeniton, vähälaktoosinen ja sisältää ainoastaan luonnollisia väriaineita. Ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Ei sovellu kala-, soija- tai maitoproteiiniallergisille.

Souvenaidia otetaan yksi pullo päivässä. Souvenaid on hyvä ottaa samaan aikaan joka päivä, esimerkiksi aamiaisen yhteydessä. Tällöin sen käytöstä tulee tapa ja se on helpompi muistaa joka päivä.

4x125ml, 25,90 €/l

12,95 (norm. 14,95 €)

Melatoniini extra vahva ratiopharm 1,9mg 100 tabl.

Avainasiakastarjous:

Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä eläinperäisiä ainesosia.

100 tabl., 0,17 € / kpl

16,90 (norm. 20,01 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm 10ml

Avainasiakastarjous:

Naso seesamiöljy ratiopharm pehmentää ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Valmistetta voidaan käyttää kuivan huoneilman tai kuivan ilmaston kuivattamien nenän limakalvojen kosteutukseen. Sopii käytettäväksi erityisesti flunssa‐ ja allergia‐aikaan sekä pitkillä lentomatkoilla. Mauton ja tuoksuton suihke ulottuu syvälle nenäonteloon asti, mutta ei valu nieluun.

10 ml, 730,00 €/l

7,30 (norm. 9,48 €)

Aqualan L, Plus ja Duo perusvoide 200g

Avainasiakastarjous:

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

Aqualan Plus on tehokkaasti kosteuttava perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. Tehokas peruskosteuttaja kuivalle iholle. Notkea, hyvin levittyvä ja imeytyvä geelimäinen perusvoide.

Aqualan Duo on tehokkaasti ihoa kosteuttava perusvoide. Aqualan Duossa on suuri määrä (20 %) glyserolia. Kuivan ihon peruskosteutukseen ja kosteusvoiteeksi koko keholle koko perheelle. 20 % glyserolia antaa lisähoitavuutta, kosteutustehoa sekä lievää antiseptistä vaikutusta.

 

200 g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 10,90 €)

Diasporal magnesium 400 extra ja extra direkt. 20 kpl

Avainasiakastarjous:

Vahva appelsiinin makuinen Diasporal® 400 mg EXTRA -juomajauhe sisältää parhaiten imeytyvää magnesiumsitraattia, joka tehoaa nopeasti ja pitkäkestoisesti.

Yksi annos sisältää 400 mg magnesiumia. Nestemäisessä valmisteessa magnesiumionit ovat valmiiksi vapaina ja magnesium pääsee imeytymään poikkeuksellisen nopeasti.

Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. lihaskramppeihin, suonenvetoihin, urheilijoille, tai voimakkaan hikoilun jälkeen.

 

Vahva appelsiininmakuinen, heti käyttövalmis magnesiumrae, jonka voit nauttia milloin ja missä vain aina kun magneesiumlisää tarvitset.
Yksi annos sisältää 400 mg parhaiten imeytyvää magnesiumsitraattia.

Annosrae on helppo ja nopea käyttää esim. matkoilla ja lenkillä, sillä nestettä ei valmisteen otossa tarvita. 
Suussa sulavista annosrakeista magnesiumionit imeytyvät huomattavan nopeasti ja helpottavat mm. lihaskramppeja ja suonenvetoja.
Sopii tavallista suurempaan magnesiumin tarpeeseen, esim. urheilijoille tai voimakkaan hikoilun jälkeen.

Sokeriton Diasporal® Direkt sopii myös diabeetikoille.

20 kpl, 315,91 €/kg

13,90 (norm. 15,19 €)

Paranix protection 200ml

Avainasiakastarjous:

Shampoo joka suojaa täitartunnalta. Paranix Protection shampoolla voit suojata lapsesi ja koko perheesi ja auttaa ennaltaehkäisemään täitartunnat (esim. koulussa tai kesäleirillä).

Paranix Protection shampoota voidaan käyttää tavallisen shampoon sijasta. Se pesee hiukset ja suojaa täitartunnoilta.

 

200 ml, 60,00 €/l

12,00 (norm. 16,70 €)

Relatabs 30 purutabl tai 30 kaps.

Avainasiakastarjous:

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle tai omenalle tai lempeälle sitruunalle  ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Annostus on  1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

Rela Caps on mielenkiintoinen uutuus Rela-tuoteperheeseen. Yksi helposti nieltävä kapseli sisältää 100 miljoonaa kylmäkuivattua ja elävää Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeria. Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Rela Caps sopii koko perheelle käytettäväksi päivittäin tai kuuriluonteisesti. Annostus on 1 kapseli päivässä. Kapselin voi niellä tai tarvittaessa avata. Rela Caps on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille – myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 

30 kpl, 0,46 €/kpl

13,90 (norm. 14,72 €)

Aptus multidog jauhe 180g

Avainasiakastarjous:

Vitamiineja ja hivenaineita sisältävä kivennäisrehu täysikasvuiselle koiralle. Kotiruokaa annettaessa, stressitilanteissa ja sairaustiloissa. Kasvaville pennuille ja emoille kantoajan lopulla sekä imetysaikana. Kattaa puolet koiran päivittäisestä ravintoaineiden tarpeesta.

180g, 82,61 €/kg

14,87 (norm. 17,49 €)