Aptekkimme tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun saakka.

Wartner syyläkynä 1,5 ml

Avainasiakkaille:

Poistaa käsi- ja jalkasyylät

  • Nopeavaikutteinen happoräsittely syylien hoitoon
  • Tehokas jo ensimmäisestä viikosta
  • Helppo levittää

1,5 ml, 10600,00 € / l

15,90 (norm. 20,09 €)

Perskindol Active geeli 100 ml

Avainasiakkaille:

Kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lihaksille ja nivelille, jonka ainutlaatuinen koostumus viilentää välittömästi ja lämmittää nopeasti.

Hyvin imeytyvä Perskindol geeli sisältää kasvipohjaisia eteerisiä öljyjä, jotka viilentävät nopeasti virkistäen ihoa. Tasapainoinen öljy-yhdistelmä myös stimuloi ääreisverenkiertoa, mikä auttaa ylläpitämään tervettä ihoa ja lämmittää rauhoittavasti sekä rentouttavasti.

Perskindol geeli levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Rasvattoman koostumuksen ansiosta se ei tahraa, joten valmistetta voi käyttää vaikka työpäivän aikana tai urheilusuorituksen lomassa esim. selkään, niskaan, hartioihin ja raajoihin.

Miellyttävä, luonnollinen tuoksu. Rasvaton koostumus. Parabeeniton.

100 ml, 149,00 € / l

14,90 (norm. 18,98 €)

Multivita Plus 200 tabl.

Avainasiakkaille:

Monipuolinen ja laadukas monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisille. Valmisteeseen on lisätty erityisesti näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa ja lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia. Yksi tabletti päivässä.

200 tabl., 0,10 € / kpl

19,90 (norm. 22,12 €)

Multivita magnesium + B6 90 kpl

Avainasiakkaille:

Luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Suomessa valmistettu. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa eikä liivatetta. Makuina greippi tai lime-sitruuna.

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Yksi Multivita Magnesiumsitraatti+B6 tabletti sisältää 1035 mg magnesiumsitraattia (anhydraatti), josta 150 mg magnesiumia sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta.

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa tai sokeria/makeutusaineita. Sopii myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

90 kpl., 0,14 € / kpl

12,90 (norm. 13,99 €)

Melarest Melatoniini Extra Vahva 60 + 15 kpl

Avainasiakkaille:

Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön. Tabletti on helppo nauttia ilman vettä. Melatoniini on tutkimuksissa osoitettu olevan erittäin turvallinen käytössä. Valmistettu Suomessa. Makuina mansikka tai salmiakki-lakritsi.

Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia.

60 + 15 kpl, 0,23 € / kpl

16,90 (norm. 18,65 €)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Avainasiakkaille:

Vastustuskyvyn vahvistamiseen. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön. B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energiaaineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kaps., 0,18 € / kpl

17,90 (norm. 21,09 €)

Louis Widmer eye contour cream 30 ml

Avainasiakkaille:

Monikäyttöinen silmänympärysvoide, jolla intensiivinen anti-ageing-vaikutus ryppyjä vastaan, edistää kollageenisynteesiä. Tehokkaasti uudistava. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voidaan käyttää tehohoidoksi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Naamiona kuivalle iholle ja uudistavien ominaisuuksien vuoksi myös arpiin. Hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto.

30 ml, 996,67 €/ l

29,90 (norm. 36,56 €)

Glukosamiini Strong 120 tabl.

Avainasiakkaille:

Vahva, täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton.

120 tabl., 0,16 €/ kpl

18,90 (norm. 20,55 €)

CCS jalkavoide 175 ml

Avainasiakkaille:

CCS Jalkojenhoitovoide sisältää korkean pitoisuuden kosteutta sitovaa karbamidia. Voide pehmentää kovettumat tehden jaloista sileät ja pehmeät. Sisältää myös viilentävää eukalyptusöljyä, joka antaa jaloille raikkaan tuoksun. Karbamidipitoisuus 10 %, rasvapitoisuus 28 %.

Hajustamaton. Sisältää 175 ml.

175 ml, 79,43 € / l

13,90 (norm. 17,60 €)

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus 1 kpl

Avainasiakkaille:

Ainutlaatuinen apu kynsisienen itsehoitoon.

Näkyviä tuloksia jo 2–3 viikossa.

Mikä on kynsisieni?

Kynsisieni (kynsisilsa, onykomykoosi) on yleisin kynsisairaus, jota esiintyy noin 10%:lla koko aikuisväestöstä. Ikääntymisen myötä kynsisienen esiintyvyys lisääntyy.

Viime vuosina kynsisieni on yleistynyt. Syinä saattaa olla esim. liikuntaharrastusten myötä lisääntynyt yleisten puku- ja suihkutilojen käyttö sekä ikääntyvä väestö jne.

Kynsisienelle kelpaavat niin likaiset kuin puhtaat varpaat.

Kynsisieni on tarpeen hoitaa, sillä yleensä se ei parane itsestään. Hoitamattomana kynsisieni voi pahentua koko kynnen tuhoavaksi dystrofiseksi kynsisieneksi.

Oireet: kynsi paksuuntuu, kynsi saattaa irrota kärjestä, kynnen värimuutokset, kynsi muuttuu myös hauraaksi ja murenee helposti.

Kynsisienen hoito Canespro Nail valmisteella

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus on nopea ja tehokas hoitovaihtoehto, joka auttaa poistamaan sienen tulehduttamat osat kynnestä vain 2–3 viikossa.

Canespro Nail ureavoide pehmentää sienen tulehduttamat osat, mutta ei vaikuta kynnen terveisiin osiin. Tämän jälkeen kaapimella poistetaan pehmentyneet osat niin, että kynnen alta paljastuneelle iholle voidaan levittää sienitulehduksen jatkohoitona sienitulehdukseen tarkoitettua emulsiovoidetta.

1 kpl, 29,90 € / kpl

29,90 (norm. 36,09 €)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo 100 tabl.

Avainasiakkaalle:

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

100 tabl., 0,20 € / kpl

19,50 (norm. 23,26 €)

Bepanthen Eye Silmätipat 20×0,5 ml

Avainasiakkaille:

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa.

Hyaluronihappo on kehon oma aine ja muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä, joten se ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia tai allergisia oireita. Hyaluronihappo on moderni kosteuttaja, joka säilyy kauan silmässä, sillä se sitoo kosteutta jopa kolme kertaa oman painonsa verran.
Dekspantenoli hoitaa ja virkistää silmää sekä lievittää oireita. Se myös tukee hyaluronihapon kosteuttavia ominaisuuksia sitomalla tehokkaasti vettä, jolloin Bepanthen Eye -silmätippojen kosteuttava vaikutus on erityisen pitkäaikainen.
Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon.

20x0,5 ml, 0,60 € / kpl

11,90 (norm. 14,10 €)

Apobase Carbamide 250 g

Avainasiakkaille:

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

  • kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle
  • aikuisille ja lapsille
  • koko vartalolle

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

250 g, 50,00 € / kg

12,50 (norm. 16,02 €)

Promax 30ml oraalipasta

Promax on ainutlaatuinen kolmitehoinen valmiste, jonka neljä tärkeintä ainesosaa yhdessä peittävät, rauhoittavat ja suojaavat suolen limakalvoa. Voidaan käyttää mm. ruokavalion muutoksista, stressistä ja antibioottihoidosta johtuviin ruoansulatushäiriöihin.

Promax on yhdistelmä vaikuttavia aineita jotka tehoavat hyvin koiran ruoansulatusvaivossa. Montmorilloniitti on smektiittisavea joka suojaa ja peittää suolen limakalvoa. Se sitoo tehokkaasti toksiineja ja patogeeneja. Enterococcus faecium-probiootti elvyttää ruoansulatuskanavan hyödyllisen bakteerikannan nopeasti. Prebiootti (mannaanioligosakkaridi) kuljettaa taudinaiheuttajat ulos suolesta ja edistää suoliston normaaliflooran kasvua. Glutamiini on maha-suolikanavan toiminnan kannalta vättämätön ravintoaine. Valmistetaan puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Helppo käyttää, Promax annostellaan kerran päivässä, suuret koirat (>25 kg) 10 millilitraa päivässä.

30 ml, 604666,67 €/l

18,14 (norm. 22,68 €)

Promax 18ml oraalipasta

Promax on ainutlaatuinen kolmitehoinen valmiste, jonka neljä tärkeintä ainesosaa yhdessä peittävät, rauhoittavat ja suojaavat suolen limakalvoa. Voidaan käyttää mm. ruokavalion muutoksista, stressistä ja antibioottihoidosta johtuviin ruoansulatushäiriöihin.

Promax on yhdistelmä vaikuttavia aineita jotka tehoavat hyvin koiran ruoansulatusvaivossa. Montmorilloniitti on smektiittisavea joka suojaa ja peittää suolen limakalvoa. Se sitoo tehokkaasti toksiineja ja patogeeneja. Enterococcus faecium-probiootti elvyttää ruoansulatuskanavan hyödyllisen bakteerikannan nopeasti. Prebiootti (mannaanioligosakkaridi) kuljettaa taudinaiheuttajat ulos suolesta ja edistää suoliston normaaliflooran kasvua. Glutamiini on maha-suolikanavan toiminnan kannalta vättämätön ravintoaine. Valmistetaan puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Helppo käyttää, Promax annostellaan kerran päivässä, keskikokoiset koirat (10-25 kg) 6 millilitraa päivässä.

18 ml, 773888,89 €/l

13,93 (norm. 17,41 €)

Promax 9ml oraalipasta

Promax on ainutlaatuinen kolmitehoinen valmiste, jonka neljä tärkeintä ainesosaa yhdessä peittävät, rauhoittavat ja suojaavat suolen limakalvoa. Voidaan käyttää mm. ruokavalion muutoksista, stressistä ja antibioottihoidosta johtuviin ruoansulatushäiriöihin.

Promax on yhdistelmä vaikuttavia aineita jotka tehoavat hyvin koiran ruoansulatusvaivossa. Montmorilloniitti on smektiittisavea joka suojaa ja peittää suolen limakalvoa. Se sitoo tehokkaasti toksiineja ja patogeeneja. Enterococcus faecium-probiootti elvyttää ruoansulatuskanavan hyödyllisen bakteerikannan nopeasti. Prebiootti (mannaanioligosakkaridi) kuljettaa taudinaiheuttajat ulos suolesta ja edistää suoliston normaaliflooran kasvua. Glutamiini on maha-suolikanavan toiminnan kannalta vättämätön ravintoaine. Valmistetaan puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Helppo käyttää, Promax annostellaan kerran päivässä, pienet koirat ja kissat (<10 kg) 3 millilitraa päivässä.

9 ml, 1182222,22 €/l

10,64 (norm. 13,30 €)

Betavivo 15x23g annospussi

Betavivo kaurasydämien päivittäisellä nauttimisella on tieteellisesti todistettu kolesterolia alentava vaikutus. Betavivon patentoitu koostumus ja ainutlaatuinen valmistusprosessi takaavat tuotteiden korkean beetaglukaanipitoisuuden. Saman kolesterolia alentavan vaikutuksen saamiseksi pitäisi syödä vähintään 3 isoa annosta kaurapuuroa – joka päivä! Betavivon beetaglukaani alentaa lisäksi verensokerin nousua aterian jälkeen. Sen lisäksi että Betavivo auttaa alentamaan kolesterolia ja verensokeria, rapeat kaurasydämet ovat myös terveellisiä. Joka annos sisältää 20 % proteiinia ja 25 % kuitua.

Betavivo kaurasydämillä on hyvä neutraali kauranmaku. Syö kaurasydämiä esimerkiksi jogurtin, rahkan, viilin tai maidon kanssa. Annokseen voi lisätä marjoja tai pähkinöitä oman maun mukaan. Kaurasydämiä voi nauttia myös sellaisenaan tai mehukeiton kanssa. Nauti 1 annos Betavivoa joka päivä.

15x23g, 39,13 €/kg

13,50 (norm. 15,88 €)